Προϊόντα

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ

Επώνυμοι σκελετοί οράσεως και ηλίου στην Πάρο Σκελετοί γυαλιών οράσεως και ηλίου σε διάφορα σχέδια στην Πάρο Γνωστές μάρκες σε σκελετούς γυαλιών ηλίου και οράσεως Μοντέρνοι σκελετοί οράσεως και ηλίου στην Πάρο

Πλήθος επώνυμων σκελετών για ενήλικες και παιδιά, σε ποικιλία σχεδίων και υλικών, που καλύπτουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη σας.

LINDBERG

Σκελετοί γυαλιών Lindberg από την Υπερόραση στην Πάρο Lindberg - Σκελετοί γυαλιών ηλίου και οράσεως από τιτάνιο Σκελετοί γυαλιών για άντρες, γυναίκες και παιδιά από τη Lindberg Επώνυμοι σκελετοί οράσεως και ηλίου στην Πάρο

Η Δανέζικη εταιρεία σκελετών Lindberg, κατασκευάζει υψηλών προδιαγραφών σκελετούς από καθαρό τιτάνιο, τους οποίους θα βρείτε στο κατάστημά μας. Ελάτε να ενημερωθείτε από κοντά για την κατηγορία αυτών των σκελετών, που έχουν βραβευτεί για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους, (ενώσεις χωρίς βίδες), την άνεση και την αντοχή τους.

Η κατασκευή τους από καθαρό τιτάνιο, εξασφαλίζει υποαλλεργικές επιφάνειες, ελάχιστο βάρος και υψηλή αντοχή. Η κατασκευή τους εξατομικεύεται, αφού κάθε χρήστης μπορεί να τους παραγγείλει στο μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων και σχημάτων που εκείνος επιθυμεί.

Οι σκελετοί οράσεως της Lindberg, αποτελούν ιδανική λύση για τα παιδιά, εξασφαλίζοντάς τους μια ανενόχλητη λύση γυαλιών. Οι σκελετοί Lindberg παρέχονται με εγγύηση 2 ετών.

Λογότυπο της εταιρείας Lindberg

ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ

Οφθαλμικοί φακοί στο κατάστημα οπτικών Υπερόραση στην Πάρο

Στην Υπερόραση διερευνούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά έτσι ώστε να προτείνουμε την καλύτερη και πιο σύγχρονη λύση μέσα από εξειδικευμένες επιλογές οφθαλμικών φακών.

Οι εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας, έχουν διευρύνει την γκάμα των οφθαλμικών φακών, είτε πρόκειται αποκλειστικά για την μακρινή και κοντινή σας διόρθωση είτε για το συνδυασμό τους.

Επώνυμα προϊόντα που εγγυώνται ιδανική όραση, μέγιστη προστασία από επιβλαβείς ακτινοβολίες (UVA, UVB, BLUE LIGHT), καθώς και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν τα γυαλιά ηλίου σας, τόσο για θέματα προστασίας, όσο και για θέματα μόδας.

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στον τομέα των πολυεστιακών φακών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων καθώς και τη διαδικασία εγγυήσεων, θα σας εξασφαλίσει μία ευχάριστη και επιτυχή χρήση πολυεστιακών γυαλιών.

Λογότυπο της εταιρείας Essilor
Λογότυπο της εταιρείας Transitions
Λογότυπο της εταιρείας Transitions Xtractive

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Επώνυμοι φακοί επαφής από την Υπερόραση στην Πάρο

Στο κατάστημά μας θα μπορέσετε να βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων φακών επαφής της ALCON και της COOPER VISION. Θα βρείτε μηνιαίας και ημερήσιας αντικατάστασης φακούς επαφής, που μπορούν να καλύψουν και τη διόρθωση του αστιγματισμού σας, καθώς και πολυεστιακούς φακούς επαφής.

Λογότυπο της εταιρείας Airoptix
Λογότυπο της εταιρείας Opti-Free
Λογότυπο της εταιρείας Dailies Total
Λογότυπο της εταιρείας Dailies